Program Vet

Program Vet er ligesom Capstar Vet en loppekur i pilleform som kæledyret skal spise. Ofte anvendes loppemidlet netop i forbindelse med Capstar Vet pga. dens langtidseffekt. Program Vet starter nemlig med at virke efter 24 timer og har den effekt at midlet hindrer loppeæg i at udvikle sig. Det er derfor at en kombinationsbehandling med de to loppemidler siges at være uhyre effektivt.

 

Capstar Vet

Firmaet bag Program Vet

Program Vet er produceret af firmaet Novartis der også står bag Capstar Vet. Firmaets historie strækker sig helt tilbage til 1758 hvor firmaet Geigy blev oprettet i Basel i Schweiz. I starten var det et firma der handlede med alle mulige slags kemikalier. I 1996 opstod Novartis gennem en fusion med flere forskellige firmaer.

 

Hvad indeholder Program Vet

Loppemidlet indeholder lufenuron, som er en pesticid, lagrer sig i fedtvævet på kæledyret og frigives dermed til lopperne. Stoffet hindrer at æggene udvikles ved at “sterilisere” lopperne – dvs. påvirke deres celler så de ikke kan producere et stof som er nødvendigt til at lægge raske æg. Det er først efter 24 timer at loppemidlet begynder at virke, så det er helt oplagt at anvende Capstar Vet som første trin i en behandling med Program Vet som virker i 1 måned. Program Vet findes i en variant til Katte og i tre varianter til hunde alt efter hvilken størrelse hunden har.

 

Bivirkninger

Denne loppekur, har som de fleste andre loppemidler, diarre og opkast som bibirkning hvis der overdoseres. Det er dog oftest hurtigt forbigående, men det er klart at man bør læse indlægssedlen og doseringsvejledning grundigt inden man begynder med behandlingen.

 

Pris

En behandling med Program Vet koster i omegnen af 300 kr, og hvis der samtidig skal suppleres med Capstar Vet kan det blive en lidt dyr fornøjelse. Ikke desto mindre kan det hurtigt vise sig at være umagen værd, hvis loppekuren er så effektiv som rygterne lader vide. Vi er spændte på at se hvad vores brugerundersøgelser viser.

 

Er du klar til at behandle dit kæledyr?

 

Del med dine venner på