Piller mod lopper

Noget af det nyeste indenfor bekæmpelse af lopper er piller, eller snarere tyggetabletter som hunden eller katten skal spise. Det som gør piller mod lopper meget attraktive er at de har mange fordele – især de nyeste. For det første virker de efter sigende næsten helt med det samme efter at Fido har spist pillen – dvs. lopperne dør efter 15-30 minutter! For det andet er det nemmere – pillerne smager som en godbid så det er nemmere end at skulle give bad med loppeshampoo eller spot-on loppemiddel og du slipper helt for selv at komme i berøring med loppemidlet. For det tredje virker nogle af de nye piller mod lopper i længere tid (det er ikke alle). Det er nok med en pille med 2-3 måneders mellemrum alt afhængigt af hvilken pille der er tale om. En sidste bonus er at de også virker mod flåter – flåterne bider sig godt nok fast, men dør og falder af efter kort tid. Så skal du ikke selv i gang med flåt-tangen.

 

Piller mod lopper
Piller mod lopper har eksisteret nogle år, men man har kun kunnet få dem hos dyrlægen. Det skyldes at nye loppe og flåtmidler skal gennem en streng kontrol. Det er ved lov bestemt at der skal gå 5 år før et nyt loppemiddel må komme ud i butikkerne uden recept, men nu er det altså så langt at de første piller mod lopper er kommet ud på markedet så alle kan købe det. Dette gør desværre også at det stadig er begrænset hvor mange produkter der er, og de mest effektive af midlerne fås ikke i håndkøb endnu.

 

De produkter der findes på markedet i dag er Capstar Vet (produceret af Novartis) og Program Vet. De har desværre ikke helt de samme egenskaber som nogle af de helt nye loppemidler, men efter sigende er de alligevel ret effektive.

 

Her på hjemmesiden er det spændende at se om kæledyrs-ejerne oplever at pillerne virker – for det er jo det vigtigste! Vi holder løbende øje med de nye piller mod lopper der kommer på markedet, så du kan være sikker på at finde den mest effektive loppekur.

 

Er du klar til at behandle dit kæledyr?

 

Del med dine venner på