Anibio Tic-Clip

Tic Clip
Anibio er et relativt ukendt mærke herhjemme. I Tyskland, hvor producenten har hjemme, er der da også langt flere produkter at vælge imellem end der er tilgængelig på det danske marked. I modsætning til mange af de mere kendte loppemidler har Anibio ikke spot-on midler, shampoo eller piller til bekæmpelsen af lopper og derfor hører Anibio Tic-Clip hjemme i kategorien “alternative”.

 

Et alternativt superprodukt

Anibio Tic-Clip består af metalringe som er ladet med biomagnetisme. Ved at montere ringen og emblemet i kæledyrets halsbånd fungerer Anibio Tic-Clip som et kraftfelt på kæledyret som forstyrrer flåter og lopper i deres jagt efter blod på værtsdyret. Det er vigtigt at dyret beholder Tic-clip på hele døgnet så man må ikke tage halsbåndet af. Det skulle virke både til hunde og katte og kæledyr i alle størrelser – dvs, også til killinger og hundehvalpe. Tic-clip er lugtfri og vandbestandig, så dyret må gerne bade med det på.

 

Da Tic-clip ikke indeholder nogen form for kemi kunne det være værd at prøve – især på dyr der har allergi overfor den kemi der findes i de populære Spot-on produkter, eller bare hvis man synes man ikke vil fylde sine kæledyr med kemiske stoffer. Anibio Tic-Clip skulle virke op til to år og er dermed også en meget billig loppekur i forhold til de andre produkter på markedet. Anmeldelserne fra udlandet er blandede, men der er også mange der siger det virker og har rigtig gode erfaringer med produktet og er meget overraskede over resultaterne. Se eksempelvis denne undersøgelse.

 

Er du klar til at behandle dit kæledyr?

 

Del med dine venner på