Advantage Vet

Advantage Vet er ikke nær så kendt som f.eks. Frontline Vet. Ikke desto mindre bliver det tit anbefalet af dyrlæger og er også relativt nemt at få fat i hos den lokale dyrehandel. Dette loppemiddel er ligesom sine konkurrent, Frontline, ligeledes et produkt til påføring i hundens/kattens pels. Der findes mange varianter af loppemidlet der er opdelt efter kæledyrets art samt vægt. Vi kigger lidt nærmere på loppekuren: Virker den efter hensigten? Du kan hjælpe os med at undersøge det sidst i dette indlæg. På den måde hjælper du andre med at vælge den rigtige loppekur.

 

Advantage Vet

Firmaet bag Advantage Vet

Advantage Vet bliver produceret af Bayer Animal Health der er en afdeling under den større virksomhed Bayer Health Care der udvikler produkter til sygdomsbekæmpelse hos dyr og mennesker. Bayer Healthcare der opstod så tidligt som i 1919 har hovedsæde i Tyskland og beskæftiger i dag over 55.000 mennesker på verdensplan. Bayer Animal Health producerer udover denne loppekur, også produkter til bekæmpelse af indvoldsorm hos kæledyr samt øvrige parasit bekæmpelsesmidler. Desuden er det samme firma der står bag loppemidlet Bayvantic Vet.

 

Hvad indeholder Advantage Vet

Advantage Vet, til både hunde og katte, indeholder stoffet Imidacloprid der er et aktivt stof der binder sig til insekters centralnervesystem og sammen med hjælpestoffet Butylhydroxytoluen medfører insektets død. Præparatet kan ligeledes anvendes som en del af behandlingsstrategien til kontrol af loppebetinget allergisk dermatitis (Flea Allergy Dermatitis), hvor diagnosen er stillet af dyrlægen.

 

Bivirkninger

Der kan forekomme øget spytsekretion hos katte hvis de slikker på påføringsstedet umiddelbart efter behandlingen. Dette er dog ikke et tegn på forgiftning. I meget sjældne tilfælde kan hudreaktioner såsom hårtab, rødmen af huden, kløen og sår opstå. Nervøsitet og desorientering kan også forekomme. Savlen og nervøse tegn så som ataxi, tremor og depression har været observeret for hunde. Det skal dog understreges er der generelt er langt imellem bivirkningerne.

 

Pris

Loppemidlet her hører til i den billige ende af påføringsprodukterne. Især når det drejer sig om de store hunde kan der spares en del ved at købe Advantage Vet frem for f.eks. Frontline eller Bayvantic.

 

Er du klar til at behandle dit kæledyr?

 

Del med dine venner på